Milyen gyakran jön rátok az "egyedül vagyok és senki még csak le sem szar" érzés?
Figyelt kérdés
Főleg így tizenhét évesen, nekem kb mindennap..2013. márc. 3. 19:18
1/20 anonim válasza:
Egyre gyakrabban, ráadásul külföldön élek... :-( Ez van.
2/20 anonim válasza:
tizenévesen? elég sürün. felnött fejjel viszont rájöttem h mennyire király egyedül csinálni dolgokat. nem kell alkalmazkodni.persze sajna vannak dolgok amihez mindenképp társ kell,pl kirándulás,mert egyedül félek az erdöben, fallabda.
de állatkertbe, moziba, csak ugy vásárolni simán elmegyek egyedül is.
3/20 anonim válasza:
Minden nap minden percében. 22 éves vagyok.
4/20 A kérdező kommentje:
sajnálom..:/ én csak mostanában vagyok így, eddig elvoltam vele hogy magányos típus vagyok és nem vagyok népszerű, de egy ideje (főleg a tizenöt éves mostohahúgomat látva, akibe az egész osztályom szerelmes, és még a lányok is tejelni kezdenek, amint meglátják) úgy érzem, hogy ha megdögölnék azt is leszarná mindenki
2013. márc. 3. 20:04
5/20 anonim válasza:
szegény te :) rossz lehet ezt látni, én is szoktam így érezni, bár van kutyám, és ő mindig ott van nekem. de emberek közül igen kevesen. szóval ezzel nem vagy egyedül :)
6/20 anonim válasza:
minden nap, már évek óta
és még élek
7/20 anonim válasza:
Csatlakozzom az elötem szólokhoz, évek óta folyton igy érzek. Főleg mivel konkrétan igy is van. Ha meghallnák, a temetésemre se jönne el kutya sem, na jó talán a család.
8/20 A kérdező kommentje:
sajnálom.. és mi segít ezen? mikor lesz jobb?
2013. márc. 6. 18:17
9/20 anonim válasza:
a hatodik vagyok:
nem lesz jobb, majd megszokod!
De nem kell aggódnod, én 24 éves vagyok és már 15 éves korom óta így van, szóval ne aggódj, csak tereld el a figyelmedet valami tevékenységgel, amit szeretsz csinálni, még akkor is, ha nehéz.
10/20 anonim válasza:
amúgy ha nem foglalkozol vele minden nap, azaz mással kötöd le magad, akkor majd valamikor talán megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!