Hogyan tudnék koncentrálni?
Figyelt kérdés
helló!
Az a gondom, hogy belekezdek valamiben és elhatározom, hogy "na én most ezt fogom csinálni". Főleg olvasáskor van így. Maximum 10 percig bírom, utána eszembe jut valami, hogy meg kellene csinálni és addig irritál, ameddig meg nem csinálom és teljesen kizökkenek az olvasásból.
2013. febr. 10. 22:46
1/4 anonim válasza:
vodka. Az nekem mindig beszűkíti a látóköröm így egyetlen dologra nagyon tudok koncentrálni, viszont semmi más nem jut eszembe mint ami épp előttem van.
2/4 A kérdező kommentje:
:DDD
2013. febr. 11. 08:19
4/4 anonim válasza:
olvasásnál viszonylag egyszerű a válasz: menj el valahova.nyáron park, amúgy könyvtár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!