Milyen hátrány érhet az életbe, ha egy vagy több dologra nagyon nehezen tudok koncentrálni és hamar elfáradok szellemileg, nehezen tudok tartósan odafigyelni egy vagy több dologra?
Tisztelettel megjegyzem,hogy ezt a gyógyszert én biztos nem szedném.Lehet,hogy olcsóbb,mint a természetesebb társai,de a ginkgo vagy a lecitin is hasonló hatással bír,én inkább azt javasolnám.Vagy egy jó multivitamint.
Az biztos,hogy először is több önbizalomra ösztönöznélek,mert az látszólag egyáltalán nincs.Én is nehezen tanulok,jóval nehezebben,mint a többiek,és ezerfelé jár még az agyam,a végén mégis mindenki rólam nézi az anyagot.Én is nehezen koncentrálok egy dologra,mert ezer más olyat észreveszek mellette,amit más nem.Ezt vagy elfogadjuk,és gyakoroljuk a koncentrálást(mert fejleszthető)vagy hülyének képzeljük magunkat,és akkor mások is annak tartanak majd.
Légy egy időre vega, és végezd el az alábbi gyakorlatot.
http://www.youtube.com/watch?v=1iP2bHaaTHs
Egy héten belül ha nincs változás, sőt rosszabbul érzed magad tőle nehogy folytasd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!