Lelkiismeret furdalás jogosan?
Tornaóra előtt kötelező levenni minden ékszert, karkötőt, fülbevalót.
Ne legyen lelkifurdalásod, mert véletlen szakadt el. És örüljetek, hogy nem lett baleset belőle.
igen ezt tudom én is,de akkor is rossz :(
tanár mutatta ezt a játékot,nem olyan durva mint ahogy hangzik :D
mindenesetre köszönöm a választ:D
"tem természetesen,azt mondta nem baj.de még lelkiismeret furdalásom van.le akartam szedni egy másik emberről,"
Hát ez nem tűnik békés játéknak...
Hehe, jó kis játéknak hangzik :)
Szóval ha segíteni akartál, és szívesen vették a segítségedet (vagyis nem eröltetted másra), és valszeg másnál is elszakadt volna, azaz nem voltál űberügyetlen, akkor nincs semmi kárpótolni valód.
Azonban ha még így is ki akarod engesztelni, akkor vegyél neki egy tábla csokit(vagyvalamit), és mondd hogy neked fontos hogy elfogadja.
Am nem lehet megjavítani azt a karkötőt??
nem voltam überügyetlen :D ez bárkimással is megtörténhetett volna,szóval annyira nem érzem magam hibásnak,de azért mégis.ha tényleg fontos volt neki,nem veszett el,falra feltudja rakni.
nem lehet szerintem,max ha összeforrasztja de akkor csúnya lesz.lényegében mindketten hibásak vagyunk.
köszi a választ,majd lesz valami :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!