Akit megerőszakoltak, az mennyi idő alatt tette túl magát rajta?
Nos, Kérdező teljesen meg tudlak érteni. Velem is ez volt, csak nekem az apám csinálta, és sajnos évekig..De az nem "erőszak" volt, hanem manipuláció. Sajnos azóta sem jött helyre az életem mert valaki írta, hogy ahhoz szerető környezet, megértés, emberek, stb.. kellene. Nos, az nem, hogy nincs, hanem a teljes ellentéte. Az anyám csak nehezít mindent, most az a legrosszabb, ahogy ő bánik velem. 4 évig vagdostam magam, nem tudom milyen okból, már több hónapja nem csináltam, és büszke vagyok magamra, de nagyon nehéz. Van egy lelkiatyám, aki sajnos nem pszichológus, hanem pap, őt nagyon szeretem, de közölte, hogy muszáj pszichológushoz mennem, mert ő ehhez kevés..Nos, a harmadik pszichológusnál járok, és eddig semmi sem volt jó, csak rontottak a helyzeten. És őszintén nem tudom, hogy mi lesz..
Kérdező, de add fel a pszichológus keresést, hidd el, egyszer fogsz találni olyat, aki majd tud segíteni, és nem fog lemondani rólad. Légy büszke magadra! Hogy együtt tudsz ezzel élni, hogy mindennap tudod nézni a hegeket (én is, csak én nem olyan értelemben) és, hogy még mindig itt vagy, és küzdesz. Én, amikor olvastam a soraid, komolyan ezt éreztem. És neked is ezt kell. Próbálj a történtekkel, és magaddal szembenézni. Ha gondolod írhatsz nyugodtan privátot, beszélgethetünk. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!