Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akit megerőszakoltak, az...

Akit megerőszakoltak, az mennyi idő alatt tette túl magát rajta?

Figyelt kérdés
nekem 6éve nem megy,segítséggel is.igaz,nem "simán" erőszak volt,súlyosan bántalmaztak is.nektek hogy sikerült?
2013. febr. 4. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj a párodra és arra, hogy ő letisztította mindazt a szörnyűséget. Ha rosszra emlékezz, akkor jusson ő mindig az eszedbe, aki számít.
2013. febr. 4. 17:44
 22/23 anonim ***** válasza:

Nos, Kérdező teljesen meg tudlak érteni. Velem is ez volt, csak nekem az apám csinálta, és sajnos évekig..De az nem "erőszak" volt, hanem manipuláció. Sajnos azóta sem jött helyre az életem mert valaki írta, hogy ahhoz szerető környezet, megértés, emberek, stb.. kellene. Nos, az nem, hogy nincs, hanem a teljes ellentéte. Az anyám csak nehezít mindent, most az a legrosszabb, ahogy ő bánik velem. 4 évig vagdostam magam, nem tudom milyen okból, már több hónapja nem csináltam, és büszke vagyok magamra, de nagyon nehéz. Van egy lelkiatyám, aki sajnos nem pszichológus, hanem pap, őt nagyon szeretem, de közölte, hogy muszáj pszichológushoz mennem, mert ő ehhez kevés..Nos, a harmadik pszichológusnál járok, és eddig semmi sem volt jó, csak rontottak a helyzeten. És őszintén nem tudom, hogy mi lesz..

Kérdező, de add fel a pszichológus keresést, hidd el, egyszer fogsz találni olyat, aki majd tud segíteni, és nem fog lemondani rólad. Légy büszke magadra! Hogy együtt tudsz ezzel élni, hogy mindennap tudod nézni a hegeket (én is, csak én nem olyan értelemben) és, hogy még mindig itt vagy, és küzdesz. Én, amikor olvastam a soraid, komolyan ezt éreztem. És neked is ezt kell. Próbálj a történtekkel, és magaddal szembenézni. Ha gondolod írhatsz nyugodtan privátot, beszélgethetünk. Sok sikert! :)

2013. febr. 5. 15:34
 23/23 anonim válasza:
Én 20 éves voltam mikor elrabolt egy cigány csoport( család) 1 hétig voltam náluk, megerőszakoltak és meg is aláztak, még 13-14 éves gyerekek is.Mai napig nem tettem túl rajta magam, kapcsolatom sem volt.
2013. jún. 15. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!