Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért akartam megcsókolni? ö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért akartam megcsókolni? ö mért tette ezeket?

Figyelt kérdés
Honnan is kezdjem..van egy fiu osztálytársam. (legyen a neve Bela) mind2en 15 évesek vagyunk. elöször tök jo haverok voltunk aztán megutáltam a lány-ügyei miatt. ritka tapló volt akkor.mostanában újra jóba vagyunk és tegnap délután fura dolog történt. egy masik osztalytársunknál voltunk így 3an. Béla,én es "Jani". Bela nem zavartatta magát elég erösen célozgatott hogy járna vlem. en mosolytam de öszintén lesz.rtam mert nem az én "stílusom" ez a fiú. hogyis mondjam..PÁWA...Jani kiment a szobábol Béla mint valami majom rámvetette magát és így ruhán keresztül elkezdett b.szni. én próbáltam lelökni magamról de közbe ugy röhögtem mert kiadott ilyen b.szós hangokat. végül sikerült lelöknöm magamról , de leakart kapni en meg pofán vágtam. miután kijöttünk Janitól úgy köszönt el hogy "szia szeret... csá majd holnap.." nem fejezte be a szeretleket..amugy Béla aranyos meg minden nagyon jó haver de én nem járnék vele DE van egy kis bökkenõ.miután elkõszõnt hogy csá majd holnap megöleltük egymást és ugy megcsókoltam volna.. de inkább nem tettem.. szerintetek? bocsi ha hosszu
2013. jan. 7. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon édes a történet :)
2013. jan. 7. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból nem jönnék össze ilyennel, főleg amiatt, ahogyan kimutatta az érzelmeit... Te dolgod, de szerintem ne számíts sokmindenre...
2013. jan. 7. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Béla nem Armando volt, Jani meg Kálmánka, te meg Dzsenifer?
2013. jan. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!