Akit megerőszakoltak, az mennyi idő alatt tette túl magát rajta?
Sajnos néha egy élet is kevés. Most láttam a Sejt c. filmet. Ott nem erőszakolták meg a kis srácot (bár ki tudja?) de súlyosan bántalmazta az apja.
De te nem fogsz úgy járni, nyugi. Sok év kell neki, és nagyon pozitív környezet, élmények, segítő, megértő, szerető emberek.
Először is nagyon sajnálom, ami veled történt.
Szerintem ez egy olyan dolog, amin nem lehet teljesen túltenni magát az embernek. Hosszú idő múlva lesz könnyebb, de a lelki sérülés megmarad.
Sok erőt kívánok neked, ne add fel, egyszer csak azt veszed észre ahogy telik az idő, hogy már nem fáj annyira.
köszönöm az építő hozzászólásokat.
csak úgy érzem,hogy 6év az nagyon sok idő,és még mindig éjjelenként rémálmaim vannak,a párom szokott felébreszteni,mert sírok és nyöszörgök álmomban.járok terapeutához most is,de egyszerűen szinte mintha már mindegyik lemondana rólam.az a baj,hogy amikor megtörtént a baj,nekem egyrészt az volt az első,másrészt a bántalmazást azóta is magamon viselem,tiszta heg vagyok,és ezek minden nap emlékeztetnek a történtekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!