Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha már semmi...

Mit tegyek ha már semmi értelmét nem látom az életemnek, elegem van mindenből, nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Elvesztettem egy olyas vkit aki nagyon fontos az életemben,de későn jöttem rá erre.És most már hihetetlenül fáj,szó szerint bele betegedtem ebbe.Szorít a szívem,nehezen kapok levegőt,fáj a fejem,hányingerem van.Egész nyáron őt gyászoltam,meg volt itthon egy kis "külön világom"és az jó volt úgy,elvoltam.De most h elkezdödőtt a suli,ráadásul 9.es vagyok,minden,és mindenki tök idegen,még szarabbul vagyok.Már percenként csak sírok,minden miatt.Attól félek,h egyszer majd a suliban elkezdek bőgni.ráadásul utálom magam kivül-belül,egy nulla vagyok,nem bírom elviselni magam!nincs semmi önbizalmam se,a suliba menés,meg az egész élet kínszenvedés!legszívesebben elaludnék 100évre,vagy bezárkoznék egy sötét szobába és egész életemben csak neteznék.és sajnos a nyáron netfüggő is lettem,erre is most jöttem rá.egyszerűen képtelen vagyok kiszakadni ebből a világomból!nincs kivel megosztani a problémámim:( a szüleim előtt minden t szégyellek,még olyanokat is,amik másnál tök természetes.nincsenek terveim,nem látom magam előtt a jövőmet.bárki más helyében lennék!már nagyon ki vagyok!az öngyilkosság is komolyan megfordult a fejemben!segítsetek,kérlek!tudom h mit kéne tennem,de képtelen vagyok rá!!depis vagyok nagyon-nagyon!:(

15/l

2009. szept. 1. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó fiúnak!

Nincs, egyszerűen NINCS olyan dolog, ami miatt "megérné" öngyilkosnak lenni. Mindenki előtt ott van a boldogság, legyen az csúnya, buta, beteg, öreg vagy fiatal, csak meg kell találni. Tudom, közhely, de akkor is! Én például egy egész szép lány vagyok (mások véleménye), de mégsem számít nekem, hogy egy adott fiú, hogy néz ki, hiszen nekem is nagyon sok hibám van kívül belül, (mint mindenkinek). A belső - legalábbis nekem - sokkal fontosabb. Az tény, hogy több embernek a külső számít, de nekem speciel tényleg nem.

Azt ajánlom, hogy amíg nincsnek barátad, addig hallgass nagyon sok jó zenét, engem az bármilyen bajból ki tud rángatni!

17/L

2009. szept. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!