Van olyan pont az életben, mikor már csak az öngyilkosság lehet a megoldás?
Mindig mindig MINDIG van megoldás!!!!!
Eszedbe ne jusson az öngyilkosság, nem tudhatod milyen szép életet dobnál el ezzel magadtól - mert igen, lehet még neked is szép életed, bizony! :)
Gondolj csak bele: eddig végig harcoltál, végigvitted hősiesen a kemoterápiát is, eszedbe ne jusson most feladni!
19 évesen még előtted az élet! Nem tudom a veséd mennyire van rossz helyzetben, mennyire kezelhető még vagy kezelhetetlen, de elmondom, hátha erőt ad: nekem van egy rokonom, már 9 éves korától súlyos problémák vannak a veséjével, volt transzplantációja, de nem bírta a szervezete. Most műveséje van, vár a következő donorra és naponta-kétnaponta transzplantációra jár. Kiskorában meghalt az anyukája majd apukája alkoholista lett és rendszeresen verte. Először ő is fel szerette volna adni, többször is begyógyszerezte magát, de szerencsére sosem lett végzetes.
Aztán jött a pálfordulás, elkezdett tanulni, férjhez ment, örökbefogadtak egy gyereket (szülést ugye nem javasolták neki..) és egy elég neves cég elég jó pozícióját tölti be a fővárosban, két diplomával négy nyelvvizsgával.
Soha de soha nem szabad feladni!!! A te problémádra is bizonyára megvan a megoldás!
Azzal kezdeném a helyedben hogy elvégzem a gimit és leérettségizek - ha más nem, hát estin. Eközben napi 2-3-4 órás diákmunkákat vállalhatsz (tudom hogy kis faluban élsz, de biztisan van a környéken nagyobb város ahol ilyen lehetőségek adottak) persze csak lightosat, mondjuk call-center melót, az jól fizet, nem is fárasztó, ismerkedhetsz a többi diákkal így a szociális életed is fellendülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!