Ha az öngyilkosság nem megoldás, akkor mi igen?
Mindenki úgy gondolja, hogy önzés. Jelenleg nagyobb önzés, hogy életben vagyok. Nem akarok senkin bosszút állni, szeretet akkor se kapnék többet, ha egy "kísérleten" túl lennék, ezt jól tudom, nincs is szándékomban holmi kísérletezgetés.
Biztos remek jövő lehetne előttem, de nem látom, hogy el tudnék jutni odáig. Lennének igazából céljaim, de egyáltalán nem látom, hogy hogy érhetném el, pedig nem vagyok egy lusta ember (bár sportok közül semmit sem szeretek, szóval azt ne ajánlja senki).
Ráadásul képtelen vagyok feldolgozni a veszteségeimet, hiányaimat. Így tényleg nem sok értelme van...
Menj el egy jó pszichológushoz, és regéld el neki a gondjaid. Hidd el segíteni fog az előre jutásban.
Soha ne add fel, mindig van kiút. És miért lenne özés az, hogy élsz? Ezt nem is értem.
külföldön töltöttem egy szemesztert, és most nyáron is kint vagyok. egyedül --> MAGÁNYOSAN!
És vissza kell fizetni az ösztöndíjat, ha nem jön össze a pótvizsgaidőszakban se a vizsgázás, és kerestem munkát, még nem kaptam. Tanítom a nyelvet emellett, de semmire se elég a pénz. Édesanyámnak se nagyon van, de ha itt meghalnék, akkor nem kéne otthon elhamvasztania drága pénzért. Szóval a környezetváltozás nem jött be, az önzést azt hiszem megmagyaráztam most.
és hogy érjem el a céljaimat, ha a négy legfontosabb tényező közül jelenleg csak egy pislákol halványan?
(kitartás, saját stabilitás, mások támogatása, pénz)
Mert igazából nem vágyom halottnak lenni, de semmi más járható utat nem látok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!