Ki lehet gyógyulni az apakomplexusból szakember nélkül? 16/L
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 22:46
1/15 anonim válasza:
Ez egyénenként változó, ha nem sikerül egyedül leküzdeni valamit, akkor mindenképp segitséget kell kérni például barátoktól és ha ugy sem akkor pszichológustól..
2/15 anonim válasza:
Ugyan miért is akarsz kigyógyulni?
3/15 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés!
Már csodálkoztam is, hogy van gyerek, aki szereti az apját.
4/15 anonim válasza:
az apakomplexus nem azt jelenti, hogy szereti az apját, te szerencsétlen
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
Azért, mert zavar.
Szakemberhez mondjuk előbb-utóbb mindenképpen el kéne mennem. Nem tudom, hogy a frigidség a rosszabb, vagy az apakomplexus. Egyszerre a kettő viszont szörnyű. :D
2013. jan. 22. 23:01
6/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az apámat. :D (Nincs is apám.) Azt jelenti, hogy az apám korú férfiak "jönnek be". Olyan 40-45 között.
2013. jan. 22. 23:02
7/15 anonim válasza:
Hát aztán.Ha jól kijössz a korosztállyal akkor mit zavar? A frigidség az már más tészta.
8/15 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz, hogy attól a korosztálytól is félek, nem is tudom, mit érzek pontosan. És nem hiszem, hogy "annak a korosztálynak" egy ilyen kislány komoly kapcsolatra kellene... :/
2013. jan. 22. 23:08
9/15 anonim válasza:
Szia kérdező! Felesleges kigyógyulnod, hidd el! én is így vagyok mint te, de most már lassan 30 leszek és nem feltűnő, hogy ez a korosztály jön be. Egyébként meg majd megtapasztalod, hogy az idősebb f@sziknak már potenciaproblémáik vannak, és magadtól fogsz a fiatalabbak felé fordulni :)
10/15 A kérdező kommentje:
Gondolod? Engem nem zavarna, ha valaki impotens, sőt... :D
2013. jan. 22. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!