Mit tegyek az állandó szomorúság és rosszkedv ellen?
na en negy evvel korabbi kiadas vagyok, most vegeztem a 12-t :)
hasonloan voltam, de csak osztalyon belul, nem a testsulybol kifolyolag, de allandoan piszkaltak, es kiutaltak(csak mert minden nap nem pialtam magam reszegre az utolso 2-3 honapban) emellett jol tanultam, es nagyon is erdekelt az erettsegi. na mindegy kiutaltak...igy jartam...sokaig kertek a bocsanatot kesobb(legjobb barataimrol beszelek) de nem bocsajtottam meg nekik. kesobb rajottem, hogy haragot tartani 2x akkora erofeszites, mint megbocsajtani, igy erot vettem magamon es azt modntam fatylat a multra! Neked is ezt kell tenned!
amugy most uj suliba kerulsz nem? na szerezz be uj baratokat legy kedves, kozben meg magadat add:)
sok sikert, es kitartast asulihoz
19-L
nekem is ilyen volt, sokáig gyűlöltem a sulit.
nagyon lazán kell venni a dolgokat, akkor nem lelkizel. nem akarlak rémisztgetni, de ez később is ilyen lesz, igazságtalan gané főnök, paraszt munkatársak, szemét emberek buszon, buszmegállóban, mindenütt.
tényleg csak a humor segíthet, akin már az sem, azon csak a kötél.
fel a fejjel, lépsz másik suliba, ott már azt lássák rajtad hogy nem lehet veled g*cizni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!