Hogyan legyek kiegyensúlyozott, ha csak szomorúság és keserűség vesz körül?
Rokonok elakarják vinni a házunkat(már az ő nevükön van), alapjáraton alig beszélünk egymással és mindenki el van telve, hogy neki van a legrosszabb dolga a világon (már én is)
A normális hangerő a kiabálás. Ja és mindenki meg van győződve a saját igazáról,amiből nem enged...
Segits magadon...nah igen. A legtöbb, amit tehetek, hogy kussolok, amíg nem végzek, majd elköltözöm. Teljesen
kiszámíthatatlan itton minden, hogy kinek, mikor, miért fújják el a gyertyát a fejében.
Már megkérdeztem...azt felelték, hogy igen XD
De kösz:)
Köszönöm az eddigi válaszokat, jól estek:)
Igazából mostanában kezdtem el másként hozzá állni a dolgokhoz-bár ezek a pozitv és negatív hullámok folyton változnak, szóval nem tudom még meddig tart ez a "jó kedvem".
Csak azt sajnálom, hogy a legjobb éveimet kell elpazarolnom ilyenekre. Talán ez bánt a legjobban, nem is a sok értelmetlen kiabálás. Remélem lesz alkalmam bepótolni a hiányosságokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!