Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem értem. Mitől lehet ez?

Apollo93 kérdése:

Nem értem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm szerint nem vagyok se helyes se semmi ehhez hasonló.:( az lenne a kérdésem, hogy már énsem látom annyira szépnek mint az elején...Ez valami fajta védekezés lenne a részemről?Köszi a válaszokat:)
2009. aug. 30. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbantani, de tegy magadnak egy szivesseget!

Hagyd ott ezt a csajt es keress egy olyat aki nem azert van veled, mert epp nincsen mas es valaki meg kell, hogy szorakoztassa!

Aztan egy normalis baratno mellett majd az onbecsulesed is visszajon!

Milyen ez mar uristen.....

2009. aug. 30. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már nem lát szépnek, vagy helyesnek akkor valószínű már nem is szeret!Én 8 éve élek párkapcsolatban, de még mindig szívdöglesztőnek látom a párom!!Keress olyat akinek így vagy tökéletes!!
2009. aug. 30. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
és ezt néha szoktad Neki mondani?Amúgy meg is akar változtatni..
2009. aug. 30. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elso vagyok!

Aki a parod, az szeressen es fogadjon el ugy, ahogy vagy!

Szeressen azert aki vagy, milyen vagy.

Ha egyutt vagyok a parommal nincsen olyan ora, hogy ne hangozzon el legalabb ketszer, hogy szeretlek!

Termeszetesen vannak dolgok amiben osszecsisolodik az ember, de ez nem azt jelenti, hogy te vagy aki kell, csak menj at egy kulso belso teljes metmorfozison.

Nem o a Te embered! De ez nem baj! Van egy tapsztalattal tobb az eletedben, es kerekedik majd mit akarsz valojaban ;)

2009. aug. 30. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátnőd nem szeret téged!!És kinek van kedve alapjaiban megváltozni??Keress egy valódi társat,aki elfogad kívülről,belülrő...!!Így leszel egész ember,magad és mások számára is!
2009. aug. 30. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!