Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem értem most mi van. Vélemén...

Nem értem most mi van. Vélemény? Bőv lent

Figyelt kérdés

annak lehet valamilyen következménye, ha van valami, amit két lányról gondolok hogy hogyan tekintenek rám vagy hogy kérdezzem?!

Mármint hogy : "próbálnak lerázni, ha beszélek velük msn-en, akkor egymás közt egymásnak mondják miről beszéltem velük, csak röhögnek a hátam mögött rajtam, akár előttem is, csak nem akarják mondani hogy igen is rajtam, és ez van..."és ezt beszélgetésen kivül is így gondolom..

Sokszor már olyan udvari bolondnak érzem magam, akin jókat lehet röhögni meg minden, és olykor már ugy is viselkedem...

és ezt nekik nem mondtam, azaz inkább csak egy részletet, a kerüléseset, de ők próbálják bizonyitani hogy ez nem így van ahogy én gondolom, de nem tudom mit higyek, gondoljak..mert mi van, ha tényleg kerülnek, de ha elmondanák, akkor félnek hogy "kárt okozok magamban"...előfordult már..na és ezzel nem lehet valami, hogy nem mondom nekik?csak nem fogok megbolondulni, nem?

meg nem tudom hogy bizonyosodhatnékmeg abban teljesen, hogy nem nekem van igazam, és hülyeségeket hordok össze, vagy hogy tényleg nekem van igazam...

de viszont ha megkérdezném, kilennének akadva hogy ezzel padlóra küldöm őket, stb...

2011. márc. 10. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem rázd le őket Te. Kinek kellenek ilyen emberek, hogy ekkora káoszt okoznak a fejedben? Megéri? Le kell őket ... magasról, megjátszós lányok lehetnek.

De az is lehet, hogy tévedsz és tényleg nem kerülnek meg ilyenek, de minek ilyen "barátság" ahol kétségeid vannak?

Szerintem lépj túl rajtuk, elengeded őket és jön jobb ;)

Tudom nehéz...

2011. márc. 10. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy amíg nagy nehezen őket nem ismertem meg, addig egy barátom sem volt...
2011. márc. 10. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
És így jobb hogy aggódsz miattuk folyamatosan? Majd lesz még más barátod is! Hidd el :)
2011. márc. 10. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!