Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alva járó vagyok? Ezt most...

Alva járó vagyok? Ezt most nem értem! --->Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindig este amikor lefekszem a szobám ajtaját beszoktam zárni, és a kulcsot benne hagyom.És kb 3-4 napja mindig hajnal 2-fél3-kor arra ébredek hogy nyitva van egy résnyire az ajtó, amikor tudom hogy bezártam.És a kulcs meg belülröl benne van.Azon gondolkodtam h alvajáró lehetek és kijárálok a szobából, és nem zárom vissaz be az ajtót ha bejöttem?Mást nem tudom elképzelni hogy h nyilhat ki mindig a szoba ajtóm ami kulcsra van zárva, és benne van a kulcs belölröl.És midig pont hajnal 2 fél3kor arra ébredek fel h nyitva az ajtóm.
2011. márc. 9. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:

kezdő alvajáró

párom is ezt csinálja..kimegy wc-re,iszik,sőt néha még az állatkáknak is ad kaját,és semmire nem emlékszik reggel,pedig beszél is hozzám néha

de nem tudom orvoshoz ráncigálni:(

te nem mész dokihoz?

videokamera vagy mobil amire sok órányi videó fér,és másnap megnézed mit csináltál éjjel

2011. márc. 9. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:

:(

Remélem nem leszek/vagyok alvajáró.

Kezdek félni magamtól.

Valamit teszek a szoba ajtó elé, és kiváncsi leszek h reggel ott lessz-e még.Vagy ugyan úgy vissza teszem alvajárás után.

De egyszerűen nem értem ezt hogy ha egyszer kulcsra zártam az ajtót, akkor miért ébredek arra hogy nyitva van.

Akkor ezek szerint alvajáró lehetek.

:(

2011. márc. 9. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

nyitott könyvet tegyél,aminek felirod az oldalszámét,és ajtonyitásra összezáródjon a könyv...alvajáróként nem fogod ujra ott kinyitni

ird meg mi volt

2011. márc. 9. 22:00
 4/8 A kérdező kommentje:
oké:) erre én is kiváncsi leszek
2011. márc. 9. 22:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy ott volt a könyv , ott volt kinyitva hogy letettem, és most az ajtó is zárva volt.. :S
2011. márc. 10. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

aki alvajáró,az nem minden este alvajáró...

játszd el a tegnap estit 1 hétig

2011. márc. 10. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:
oké
2011. márc. 10. 13:18
 8/8 BaKs válasza:
Ez egész érdekes, de azért én mégis ragaszkodnék a videokamerához, mert úgy faintosan látnám mit csinálok, de ha megfordultak a fejedben a szellemek, akkor azokat szerintem inkább zárd ki. :D Még1 jó megoldás, arra, hogy megvizsgáld alvajáró vagy-e, az az, ha egér csapdát teszel az ágy mellé, ha arra ébredsz fel, hogy fáj a lábad, akkor tutkó alvajáró vagy. :D
2011. márc. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!