2napja szedek Utrogestan-t. Előtte gyakran volt barnázás, és enyhe görcsök. Most semmit sem érzek. Úgy értem, hogy nem kéne éreznem most is valami méhszalag nyúlással járó fájást? Ez jó? Milyen tapasztalatotok van ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban?
Szia én is azt kaptam 2 hete de én nagyon megvagyok elégedve a hatásával bár engem is kezd már nagyon idegesíteni hogy 2szer egy nap dugdosnom kell de a babáért mindent!Szoval nagyon jó ez a gyógyszer!
8heteske
Kismamak ne keseredjetek el mert a huvelykup igenis jobb mint a szajon at szedheto kapszula. A huvelyen at alkalmazhato kapszula nem terheli meg a majat amig sajnos a szajon at szedheto utrogestan nagyon is nem jo a majnak. Szoval fel a fejjel. :)
Kedves kerdezo ne felj, ezek a tunetek jonnek mennek a terhesesseg alatt. Ha par napig nem erzel semmit nincs semmi gond. En 8+1 hetes kismama vagyok es nallam is neha elofordul alhasi fajdalom aztan van olyan, hogy napokig semmi. Ma pl. megint fajdogal de tegnapelott meg tegnap egyaltalan nem ereztem semmit. Az utrogestan mindenkeppen segiteni fog ha hormonalis gondod van. Emiatt ne aggodj.
Boldog babavarast mindenkinek!
Kedves utolsó válaszoló!
Nem nyugtattál meg azzal, hogy jobb a hüvelyen át adott gyógyszer a mint amit én szedek...
De azért köszi a biztatást a hatást illetően! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!