Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van már velem?! Nem értem.

Mi van már velem?! Nem értem.

Figyelt kérdés

Már vagy 2-3 éve egyszerűen nem lelem semmiben sem örömömet...

Kb 1,5 éve gitározom úgy hogy magatól tanultam meg, illetve éneklek 1 éve, viszont a legtöbb esetben csak negativ visszajelzéseket kapok a hangomra, hogy nyivákolós, meg hamis és a többi...

Tanulni utálok ráadásul iszonyú sok van és semmi kedvem, a pasimnak a mániája, hogy aludjunk együtt, én meg egyszerűen képtelen vagyok aludni, az egész szombatot elrontom, majd edzek még, és másnap meg fradt vagyok semmihez sincs kedvem....

Színjátszok amúgy, azt szeretem csinálni, de tavaly a pasim is az volt, és folyton azon veszekedett, hogy így meg úgy hülyültem a legjobb barátommal, és ez már több, mint simán barátság, és ilyenek.

Egyszerűen úgy érzem, ogy semmi értelme ennek az egész életemnek, mert semmiben sem vagyok tehetséges és iszonyúan elegem van már, mert tényleg az égadta világon SEMMMIII értelme sincs....

eleinte mikor lefogytam örültem, mert legalább volt célom, hogy akkor mos vékony leszek.

Sikerült is... 1 év alatt lefogytam 38 kg-ra, mert nem volt étvágyam és ilyenek, majd nagy kínok árán visszaszedtem,d e egyzserűen gyülölöm a testem, meg utálom, ha a barátom leszedni a pólom vagy a hasamat simogatja, mert azt utálom a legjopbban,. fúúúúújjj....

most itt vagyok 49-50 kg-san 160 cm mellé, de anyra utálommm mert ronda és etc.

márciusban leszek 18.... kb. 1,5 éve váltak el a szüleim, a pasimnak csak a h.ülye kocsik léteznek, mániája, hogy vezetünk vezetünk, na és nekem abban mi a jó, hogy hátul ott ülök középen és rajtam keresztül beszélget az anyukája meg az én anyám?? halálra unom magam, meg anyám is mindig szivat azzal, h nem csináltam még meg a nylevviszgát nyáron, és bezzeg a pasim az mennyit tanul meg ilyenek. nekem meg iszonyúan elegem van ebből, akkor legyen a pasim a gyereke, és ne én....

apukám is csak a sérelmeivel jön, azt meg semelyikük se tudja, hogy teljesen kivagyok idegileg meg mnidnen, és utálom, hogy most az a divat, hogy minden csaj magas és vékony, én meg pici vagyok és kicsit telt, szóval nem vagyok sovány... sajnos...

táncolni sem tudok, sem énekelni, mint ahogyan a youtubon megkapom a kommenteket.... és egyszerűen semmiben sincs sikerem!!!

a legjobb barátommal azért nem tudok találkozni, mert a pasimat kiakasztja, mert ő " jó" emberismerő, és látja, hogy a srác egy retardált és hasonló. És nekem nagyon szarul esik, amikor elkezd jönni azzal, hogy na, hogy van a nyom.orék??

egyszerűen már elegem van....!!! =(

2011. szept. 19. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

bocs, hogy nem válaszolok hasznosat

de én is ugyanígy érzek. teljesen értelmetlennek és üresnek érzem az életemet.

L/

2011. szept. 19. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

1; Nem szereted igazán a barátodat.

2; Korral jár ez a közérzet, majd kinövöd..

2011. szept. 19. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én komolyan nem értm, hogy mikor lefogytál 38 kilóra miért nem cipeltek orvoshoz a szüleid... Mi nem elég figyelmeztető jel nekik, ha ez nem? A súlyod most normális, még ha nem is tetszik neked.

Most nem azért, de ha nem akarsz negatív kritikát a hangodra(és tánctudásodra) ne énekelj publikusan, csak magadnak, és nem fognak kritizálni. Én sem tudok énekelni, még sokan mások, ezt le kell nyelni, tisztában kell lennünk a saját korlátainkkal. Attól még lehetsz nagyon jó gitáros, vagy akármi. Legyen egy kis önkritikád.

Amúgy neked pont jó pár baráti beszélgetés kellene, és nem úgy érzem, hogy annyira oda lennél a pasidért...

2011. szept. 19. 18:23
 4/4 anonim válasza:
próbálj meg lehiggadni. attól, hogy alacsony vagy, és lehet, hogy teltebb, attól még teljes értékű ember vagy. Ha nem tetszik a hangod, maradjon simán a gitározás! a Legjobb barátodat meg nehogy elhanyagold már azért, mert a pasidnak nem tetszik ez! Ha az én pasim nyorokékozta volna le a legjobb barátomat, baszatm volna pofán!! ilyen nncs, hogy nincs tekintettel rád! biztos vagy benne, hogy nem érdekkapcsolat a tiétek? elég érett a párod gondolkodásra? nem zsarolhat, azt felejtsd is el, ilyen nincs. próbálj meg egy kicsit több önbizalommal rendelkezni. halgass ilyen egós számokat (pl. Mr Busta), hátha kapsz egy kis önbizalmat! nekem úgy-ahogy segített, pedig rocker vagyok :D érezd, hogy értékes ember vagy! ha teheted, mindig vedd meg a kedvenc csokidat, italodat a boltban, és érezd, hogy ez nekem jár! nem a pasimnak, nem anyámnak, csak nekem, mert ez az ÉN kedvencem! próbáltad a sportolást? lovaglás kitűnő lenne az alkatodhoz... és nézz körbe az utcán, hogy hány dagadt disznó lány húz pic*anacit, meg hasvillogtatós pólót!! ha magas a kövér nő, és így öltözik, annál csúnyább!!! a pasidat meg jól oltsd le, nem csak róla szól a kapcsolat, hogy az van , amit ő akar, te meg gebedj meg, hogy nem találkozhatsz a barátoddal... ha nem érdemes a pasid kapcsolatra, nyugodtan mondd el neki a dolgokat, hiszen minden pasinál van jobb pasi!! és sok sikert, remélem megnő az önbizalmad!! :)
2011. szept. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!