Mit használhatnék rá nem értem mi történt velem?
Figyelt kérdés
bocsánat ha rossz a kategória..:D a kérdésem lehet butácska.. szóval.. a nemi szervem mintha ki lenne száradva..kissé fáj is ahol látszik hogy száradt. Mivel tudnám kenni?:/2011. júl. 6. 16:36
1/6 anonim válasza:
Nem rossz a kategória, ha fáj, akkor az valami bakteriális fertőzés. NEM gomba, bármit írnak, a gomba elviselhetetlenül viszket. Nincs rá házi gyógymód, magától sem múlik el. Irány a doki.
2/6 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy nem gomba. Nem úgy fáj csak ha kicsit széthúzom ott fentebb..:D ott fölül van kiszáradva mintha hámlana. .. a választ köszönöm:)
2011. júl. 6. 16:48
3/6 anonim válasza:
Szia!
Esetleg ameddig nem tudsz elmenni dokihoz intim mosó, illetve intim törlő kendő. Valószínűleg alacsony a ph. értéked, de mindenesetre minél előbb irány a doki.
4/6 anonim válasza:
Az intim mosótól, kendőtől csak még rosszabb lesz. Nekem egyszer szintén ez volt, nagyon kiszáradt, nekem a canesten krém égette szinte ki.
Én kentem rá homoktövismagolajat. Ez börregeneráló, nyugtató hatású, és olaj révén a kiszáradáson is segít. Bioboltban kapható. Egy éjszaka alatt is jobb lesz.
De orvoshoz meg mindenképp menj el.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, mert csak ő tudja biztosan, hogy mi bajod van, és ő tud rá gyógymódot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!