Néha elborul az agyam, és iszonyatosan dühös leszek. Legszívesebben hozzávágnék valamit az illetőhöz, vagy még a kezem is elkezd remegni. Nem gyakran van, és inkább akkor, ha alapból feszült vagyok. De nem akarok veszekedni, sem megbántani a másikat, csak nagyon mérges leszek, és inkább nem beszélek vele egy ideig. De olyankor meg azt hiszik, megsértődtem, pedig nem, hanem mérges vagyok, és nem tudnék normálisan beszélni, hogy ne bántsam meg. Hogy kell ezt legyőzni? Szeretnék nyugodt maradni minden helyzetben.
2009. aug. 30. 20:36
1/5 anonim válasza:
Valamin ki kell tombolnod magad, hogy az a bizonyos gőz kimenjen!Én épp ugyan ilyen vagyok.A másik lehetőség ami nekem szokott segíteni, elmegyek itthonról valami nyugis helyre, parkba, rétre,csak feküdni a fűbe, ahol senki sincs, és ott lenyugszom.
Az a jó ha senki nincs ott, mert akkor akár hangosan is ki tudod mérgelődni magad!
2009. aug. 30. 20:48
2/5 anonim válasza:
csukd be a szemed számolj el 5 ig vagy 10 ig
közbe gondolj szép dolgokra :D
2009. aug. 30. 20:50
3/5 anonim válasza:
add ki a dühödet egy boxzsákon
verd amíg csak birod
2009. aug. 30. 20:51
4/5 anonim válasza:
nekem még sose volt ilyen 24 év alatt. annyira még sose tudtak felhúzni, hogy az egy cinikus mosolynál többet váltott volna ki belőlem.
talán kisgyerekként mikor nem engedtek játszani, de nem tudom. :)
azt a bizonyos feszültséget én is érzem, illetve hogy dögöljön meg az illető, de nem akar kitörni belőlem hanem így szétfoszlik.
2009. aug. 30. 21:10
5/5 anonim válasza:
Kötél idegeid lehetnek előző válaszoló!Irigyellek!Én szét tudnám verni az egész világot ha úgy felhúznak!De inkább lenyelem mert nő vagyok, és türtőztetem magam.Mikor viszont már torkig vagyok, akkor elvonulok valami kietlen helyre , kert, rét, erdő, és jól kibőgöm magam!Vagy felteszem a fülhallgatót, és a kedvenc zenéimet hallgatom, kizárva a külvilágot!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!