Folyamatos szorongás = folyamatos magas pulzus. Hogyan kezelhetném?
Voltam kardiológián, az összes eredmény negatív lett, nincs semmi baja a szívemnek.
Vérképem is tökéletes, csillag nélküli, pajzsmirigy rendben.
A pulzusom viszont elég magas, írtak rá gyógyszert, de nem tudom szedni mert leviszi a vérnyomásom. Bár nem is akarom, mert állítólag amellett nem lehet babát vállalni, elhagyni meg nagyon nehéz mert rászokik a szervezet és ha abbahagyom mégmagasabb lesz a pulzus..
Szóval engem az érdekelne, hogy ha valaki járt már hasonló cipőben, akkor hogyan küzdötte le egyrészt a szorongást, másrészt az ezzel járó testi tüneteket?
Én sok év után legyőztem a szorongásomat. Nálam is hasonló tüneteket produkált, vérnyomás emeléssel kísérve. Ahogy a magas pulzus, úgy a szorongás is csak tünet. Lehet megpróbálhatnád az okokat megtalálni. (Ezekről írtam egy blogot, újfent nem reklám, ha gondolod olvass bele : [link] )
Tüneti kezelésként a sport sokat javíthat a szíved állapotán. Pl a futás egy ingyenes és bármikor végezhető egyszerű sportgyakorlat :) Emellett megpróbálkozhatsz különféle szívre ható szerekkel is. Pl a panangin vagy a magnerot nálam működött..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!