Mit tegyek, ha úgyérzem semmit nem tudok hiba nélkül végezni szorongás miatt? Folyamatos kudarcok érnek. Mit tegyek ha mások folyton kritizálnak?
Szia
Énis szorongtam nem is kevés időn át. Ha gondolod lesd meg a blogom (nem reklám akar lenni) Itt leírom a történetem és a gyógyulásom. [link]
Ha pedig gondolod dobj az oldalon kintlevő címre egy levelet, szívessen meghallgatom a történetedet.
Tudom, nem vigasztal, de én is olyan helyzetben vagyok, mint a kedves Kérdező, és mint 2. Válaszoló.
Munkanélkülin vagyok, 3 hét múlva lejár, és képtelen vagyok munkát keresni, mert az emberek levágják, hogy vm nem stimmel, mindig minden rossz, amit én csinálok, és én is értelmetlennek érzem, mint 2. Válaszoló.
Ha kritizálnak, támadj! Védd magad, de ne mentegetőzésekkel! Tudom, nem biztos, hogy működik. Én már ezért vagyok képtelen munkát keresni. Inkább meghalok. Remélem pár doboz Xanax elég hozzá némi alkohollal.
én ha kilépek az utcára rögtön szorongok....ha már rám néz egy ember...rögtön h mit gondolhat róla...nagyon rossz igy élni
25 l
utolsó válaszoló,
én is ugyanígy vagyok, és annyira idegesít már hogy ennyire érdekel hogy mások mit gondolnak, de nagyon nehéz ezen változtatni. nekem még társul emellé izzadás is ami elég kínos valamint egyéb tünetei a szorongásnak. :(
Alapvetően én is hajlamos vagyok erre a szorongásos témára, de úgy vettem észre, hogy ha sporttal levezetem a stresszt, az jó hatással van az önbecsülésemre is.
Próbálj ki valami újat, ami kizökkent a hétköznapokól: új hobbi, sport, akármi.
Pl járj el futni. Itt nem kell semmilyen technikát megtanulni, futni mindenki tud. És ahogy majd javul az állóképességed, nőni fog az önbizalmad is, így egy idő után nem fogsz bebújni a csigaházadba.
Hidd el, nekem is sokat segít! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!