Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Csernus Imre tényleg...

Dr. Csernus Imre tényleg durván bánik a lelki beteg, öngyilkosságot fontolgató emberekkel?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem pont azért válik hitelessé az amit mond egy drogosnak, mert ha valaki, akkor ő pontosan tudja és érti min megy keresztül egy drogfüggő.
2013. febr. 2. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Igen, én például olvastam, hogy áldozatsegítésben (családon belüli erőszak és társai) csak olyan emberek lehetnek áldozatsegítő referensek, tanácsadók, akik maguk is áldozatok voltak, akiket bántalmaztak így vagy úgy. Hiába van valakinek diplomája, hogyha nem tapasztalt meg valamit a saját bőrén, akkor szart se tud róla! Van amit (csak) könyvekből nem lehet megtanulni.
2013. febr. 27. 20:05
 13/14 anonim válasza:
71%
Pont azért tud hitelesen segíteni mert ő is átesett a drogozáson, ezért ő látja a drogozók szemszőgéből is, hogy mi miért történt és megtudja mondani hogyan van kiút ebből, hiszen ő is kitalált, és már nem egy drogost is "leszoktatott".
2013. máj. 20. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

Azért ez a puszta empíriához való ragaszkodás egy kicsit durva, nem?

Nem kell egy veszett rókának megharapni, hogy megtudjam: szar érzés.

Annyi addikció és rossz viselkedésminta van az ember életében, hogy simán át lehet élni a leszokás, változás, stb. folyamatait a leghétköznapibb ember által is.

2013. máj. 29. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!