Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dr. Csernus Imre tényleg...

Dr. Csernus Imre tényleg durván bánik a lelki beteg, öngyilkosságot fontolgató emberekkel?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 16:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%
Igen, mert maga is egy elmebeteg. Ahoz az emberhez szabad legutoljára fordulni.
2013. jan. 15. 19:11
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Egy lelki beteg ember nem tud józanul gondolkodni, ezért olyan cinikus a hozzáállása Dr. Csernusnak. Lehet a páciens egy okos ember, nagy iq-val rendelkezik, mégsem tudja a problémáit megoldani és lelkileg ezek a dolgok lehúzzák és nem látja a kiutat. Ilyenkor nagyon jól jön, ha valaki megmondja, azaz ráébreszt a rossz cselekvésünk következményeire. Vagy is bele kell, hogy döfjön a lelkébe, azzal, hogy a fejében rendre tegye.

Ezt képzeld el úgy, hogy valakinek leáll a szíve. Az orvosnak az a feladata, hogy újraélessze. Defibrillátorral úgymond sokkot ad a szívnek, áramot vezet bele, így újra működik. Dr. Csernus ugyanezt teszi, sokkot ad a léleknek, hogy újra élhessen.

2013. jan. 16. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:
16%
Dr CSernus Imre DROGOS volt. Aki drogos volt az ne dirgáljon másoknak hogy így meg úgy éljen, stb stbstb... Én még kis próbáltam a drogot se a cigit se az alkholt mélyponton vagyok de ezekhez a szerekhez nyúlnék hozzá legutoljára, ugy látszik hogy CSernus is szenvedett ilyen állapotban valamikor vagy csak szimplán kiváncsi volt de egy józan gondolkodású ember sohasem nyúlna szerekhez. Szóval CSernus imre Szerintem is elmebeteg.
2013. jan. 16. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
42%
ElírtaM: Tehát kise próbáltam..
2013. jan. 16. 20:22
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Utálom, amikor az embertársainkat megbélyegezzük.

Na és ha drogos volt? Akkor neki kész, lőttek? Ő már nem jó semmire? Dögöljön meg? Lehet, hogy te nem kábszereztél, de soha semmi hibát nem követtél el? A hibákból tanulni kéne, nem stigmatizálni a felebarátainkat.

Szerintem Csernus módszere csak egy bizonyos helyzetben alkalmazható, közel sem mindenkin. Írt egy könyvet a nőkről. Aztán még egyet a férfiakról. A párkapcsolati pszichológia szaktekintélyének számított, aztán mégis elvált ő is.

2013. jan. 18. 09:30
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
tegnapelőtt 20:22 válaszoló vagyok. Nem baj hogy az volt de akkor ne bírálja azokat aki öngyilkosok vagy bármi mások, mert ő maga is tulajdonképpen az volt.
2013. jan. 18. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Csernus szerint a konfliktuskerülő az gyáva mikor a konfliktuskerülés önvédelem.Csernus szerint a drogos is gyáva.Mindenki csak ő nem.
2013. jan. 18. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:
22%
ma 12:23 válaszoló vagyok. És azt se felejtsük el ahogy beszél. Mintha be lenne szívna.:D Egyébként egy kezelése egy alkalom kell 25 ezer forintba. Valaki azért megy oda hogy nincs pénze ezért ez meg az van. Csernus mond pár okosságot utána köszönöm szépen 25 ezer forint lesz, és utána a betege meg ki is fizeti.:D
2013. jan. 18. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Bocs de 25 ezer az semmi egy pszichiátriai kezelésért, 25 ezer az 85-90 euró, annyival be sem engednek sok rendelőbe pl. a mi kórházunkban.
2013. jan. 19. 08:25
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Azt hiszem,Csernus doktor sem a piacon vette a diplomáját. Igen,drogos volt így ő hitelesen tud beszélni a drogosokkal,hogy mért butaság használni,hisz ő is átment rajta,ő is volt elvonón! Könnyű olyan dokinak osztani az észt,aki csak a tankönyvekből olvasta a dolgokat!

És aki azt írta,hogy Csernus azt csinálja a lélekkel,amit más doki a szívvel,ő nagyon jól látja a dolgot!

Aki lelki beteg azt az ajnározgatás nem viszi előrébb,csak még mélyebbre merül az önsajnálatban!

Én voltam a Dokinál (Csernus) és először nekem is fura volt a stílus,de sok dologra ráébresztett és ami sokkal fontosabb: MEGGYÓGYULTAM,amit neki és általa önmagamnak köszönhetek!

Aki nem járt nála,az ne ítélkezzen,mert nem ismerik,csak a tv-ből max és látatlanul elítélni valakit eléggé szánalmas dolog!

Lehet lepontozni ;)!

2013. jan. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!