Normális az, ha időnként átrendezem a lakást?
Egyszerűen úgy érzem, hogy kell a változatosság. A férjem szerint ez nem normális. Szerinte az a normális, ha éveken keresztül, minden ugyanazon a helyen és polcon van.
Nekem meg egy idő után unalmassá válnak a dolgok és az ágyat áttolom egy másik oldalra, vagy egy-két kisebb szekrényt egymás mellé tolok, esetleg a fotelt és a hintaszéket felcserélem, vagy a polcon a könyveket egy másik polcra rakom. Kb. évente, néha félévente csinálom. Ez tényleg beteges? Előfordul, hogy 1-2 évente egyszer a konyhaszekrényben is megcserélek dolgokat, amit sűrűbben használok, azt előre pakolom. A férjem dolgozó szobájában nem nyúlok soha semmihez, az az ő birodalma. Általában a saját szobámat rendezgetem, néha a konyhát és a gyerekszobát. A kislányunk 20 hónapos és úgy vettem észere, őt nem zavarja, sőt szereti, hogy egy-két dolog új helyre kerül.
Általába az összes nő ilyen.
Férfiak meg utálnak keresgetni:D
alakáshoz nincs energiám,
de a képernyőmet átszínezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!