Az emberek hány éves korukig szoktak időnként a "saját kis világukban" élni?
Figyelt kérdés
Eddig ezt még csak tiniktől hallottam. Ezt mikorra növik ki? Hány éves korra?2009. aug. 15. 14:29
1/3 A kérdező kommentje:
És akik benne élnek, az... Milyen? Mi van azokban a világokban? Kitalálnak embereket? És csak ülnek és elképzelik hogy ezt meg azt csinálják abban a másik világban? Vagy hogy megy ez?
2009. aug. 15. 14:32
2/3 anonim válasza:
Van aki az egész életét egy olyan szemüvegen keresztül nézi, ami olyan mint az ő kis világa, és sokan ezt a szemüveget tudják hogy ott van mégsem veszik le, mert az már megszokott kényelmes, az új meg szokatlan lenne, meg kellene tanulni újra mindent, sőt van akinek előről kezdeni, de inkább nem teszi meg mert így kényelmesebb. Ezek a lusta emberek akik a "saját világukban" élik le az egész életüket. Nem tudnak alkalmazkodni, csapatban működni, családban működni, önző és önfejű emberek.
Remélem értetted miről írok :)
27/N
3/3 anonim válasza:
Velem is ez van, és tini vagyok, bár én nem találok ki magamnak barátokat meg ilyenek, egyszerűen csak néha olyan burokban érzem magam, persze nem mindig. Mostanában elég sűrű. Ilyenkor jobb szeretek egyedül lenni, mert úgy érzem senki nem ismer, mert még én magam sem ismerem önmagam. Ilyenkor nemhogy a külvilágot nem akarom érzékelni, örülök ha magamat értem. Állítólag kinőhető.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!