Pszichológiai véleményre lenne szükségem, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a gyerekeket főleg a babákat,ha látom tvben vagy élőben elolvadok h de édesek,ilyenkor a barátom olyan megjegyzéseket tesz hogy megfogná és belerugna mint egy focilabdába hogy pattogjon stb...nagyon ledöbbenek ezeken és azt mondja ilyenkor h haha csak vicceltem..két éve járok vele érdekelne hogy egy pszichológus mit mondana erre miért mond ilyeneket?viccből se jutna eszembe soha..amugy full normális nem agresszív de félek nehogy egyszer kitörjön belőle a vadállat,elgondolkodtató hogy akarnék-e tőle gyereket valaha is...köszi a válaszokat előre is!
19/L
2009. aug. 28. 12:14
41/41 anonim válasza:
Pedig tök szellemesek voltunk, kérdező, akik Mackey-t parodizáltunk. Érezd az iróniát és több South Park, értem?:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!