Pszichológiai véleményre lenne szükségem, segítene valaki?
Nagyon szeretem a gyerekeket főleg a babákat,ha látom tvben vagy élőben elolvadok h de édesek,ilyenkor a barátom olyan megjegyzéseket tesz hogy megfogná és belerugna mint egy focilabdába hogy pattogjon stb...nagyon ledöbbenek ezeken és azt mondja ilyenkor h haha csak vicceltem..két éve járok vele érdekelne hogy egy pszichológus mit mondana erre miért mond ilyeneket?viccből se jutna eszembe soha..amugy full normális nem agresszív de félek nehogy egyszer kitörjön belőle a vadállat,elgondolkodtató hogy akarnék-e tőle gyereket valaha is...köszi a válaszokat előre is!
19/L
"de két éves kapcsolatot nem lehet csak úgy arrébb vágni"
De igen lehet én 6,5 év után szakítottam az első szerelmemmel, mert neki a haverok és a buli 25 évesen még mnidig fontosabbak voltak mint a családalapítás, és mindig arról beszélt,hogy én vagyok a nagy Ő.de a kezem sohasem kérte meg.
Meguntam. S mire megvette a gyűrűket és eldöntötte megkér szakítottam. Szóval igen is lehet szakítani egy relatíve hosszú kapcsolatból.
Ha téged idegesít a viselkedése és úgy véled nem változik gondolkodj el beszéljetek arról téged ez mennyire bánt és, hogy ő mennyire komolytalan. Mert az attól,hogy nem kamasz.
Szóval beszélgess el vele arról mégis hogyan képzeli a jövőjét ,jövőtöket. Mert ő nem biztos,hogy most éppen közös jövőben gondolkodik ,csak kényelmes vagy neki. Nem kell a nőket kajtatnia, mert kéznél vagy. Bocsika.
pszichológus meg szerintem csak annyit mondna ,hogy a személyisége még éretlenen az apaságra.
elmondanám ti igen okos majmok hogy seniit sem pontoztam sem le és sem fel, ugyais nem ezért vagyok itt. És főleg nem teszem meg csak azért mert nem tetsző kommentet olvastam. És elárulnám hogy énis le lettem pontozva, de eszem ágában sem volt az ellenekezőjét válaszolókat ezzel "gyanúsítani".
qrvára nem sajnálom hogy a magadfajta primkók számára idegesítő vagyok, ugyanis ebből is kiderült mennyire magas iq-n mozogtok.
Ismétlem: senkit nem pontoztam, de gondolom a szűk agyatokban ez meg sem fordult, max az hogy jól belém rúgnátok, mint a csecsemőbe.
barmok
27/N
Párjában súlyosan sérült az apaszemélyiség mintaképe értem? Ezért lett felnőttként szocipata és rugdosná péppé a kisbabákat. De ha eljön hozzám személyesen, én úgy kipszichoanalizálom, hogy attól koldul, okés? A gyerekkorban ért traumák és azok elfojtásai nem jók, értem? Kisbabák iránt érzett agresszív attitűd rossz, és ezt kell neki elmagyarázni értem?
Mr. Mackey iskolapszichológus szaktekintély
Colorado, Suoth Park
Én a saját véleményemet írtam le, erről a kérdésről, hogy ez nem normális amit gondol és mond a pasi meg a 21 éves csaj sem. Ez tetszhet másnak vagy nem. Attól még nem kell teli-offolni, hogy ki idegesítő nektek és ki nem.
Itt legalább a kérdező is egy véleményen volt velem.
A qurvázás meg nem káromkodás :)
Nagyon szellemes volt a füstölgős írásod is :) Téged tükröz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!