Hogy néz ki egy pszichológiai rendelés?
Bemegyek és tényleg van egy olyan szofa mint a filmekben, amire felfekszem és kérdezget a pszichológus? Nem hiszem, de akkor mit csinálnak? Mit kérdez? Milyen? Egyszerűen nem tudom elképzelni!:D
(hülye válaszoktól kíméljetek, köszi^^)
Nincs egyáltalán semmi ilyen.
Mondjuk lehet, hogy egyes drágább magándokiknál előfordul, de ingyenes szakrendelésen tuti nincs.
Bemégy, leülsz és megkérdezi, mi a bajod, neked pedig egyből bele kell vágnod a közepébe, hiszen az idő pénz és várnak mások is a dokira.
K*rva szar, egyszer voltam, soha többé nem mentem vissza.
21:51, nem zavar, hogy a kérdező pszichológiai rendelésre volt kíváncsi és nem pszichiátriaira?
Nem tudom miért veszed a fáradságot, hogy jó hosszú lekezelő válaszokat írjál ebbe a kategóriába, mikor hülye vagy, mint a segg.
Nos, én ha jól emlékszem legalább 3 pszichológusnál voltam, de lehet többnél, plusz két pszichiáternél. Egyik sem magánrendelő volt, így arról nem tudok semmit. A háromból egy pszichológusnál egynél volt egy 'dívány' az egyik sarokban, de egy fotelben ülve beszélgettünk, egy kis dohányzóasztal volt köztünk. Jegyzetelt. Kb egy órát voltam bent. Általános dolgokat kérdezett, hogy hogy érzem magam, mit szoktam csinálni, iskoláról beszélgettünk, a családomról. Aztán második alkalommal Rorschach-tesztet csináltatott velem, tudjátok azok a pacák xD aztán azt mondta, majd legközelebb megyek addigra kiértékeli és megbeszéljük. Hát azóta se találkoztam vele, mert (olyan rossz lett az eredményem???) átküldött egy pszichiáterhez. Ott is ugyanez, fotel, beszélgetés, közben jegyzetel.
Na igen, régen mindig vitatkoztam velük, ők meg igyekeztek sarokba szorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!