Pszichológiai véleményre lenne szükségem, segítene valaki?
Nagyon szeretem a gyerekeket főleg a babákat,ha látom tvben vagy élőben elolvadok h de édesek,ilyenkor a barátom olyan megjegyzéseket tesz hogy megfogná és belerugna mint egy focilabdába hogy pattogjon stb...nagyon ledöbbenek ezeken és azt mondja ilyenkor h haha csak vicceltem..két éve járok vele érdekelne hogy egy pszichológus mit mondana erre miért mond ilyeneket?viccből se jutna eszembe soha..amugy full normális nem agresszív de félek nehogy egyszer kitörjön belőle a vadállat,elgondolkodtató hogy akarnék-e tőle gyereket valaha is...köszi a válaszokat előre is!
19/L
Jól van inkább oszd az igét hogy szerinted normális dolog ha valakinek csecsemő rugdosós és irtózós gondolatai vannak.Veled együtt.
Biztos sok pártolód lesz.
Az értemezést nem én kezdtem hanem egy másik válaszoló csak bekapcsolódtam :D mert itt már mindenki annyira gyerekellenes, már a 27L is kezd teljesen agresszív és perverz módon tárgyalni a dologról és feláll a szőr a hátamon...
Amúgy hogy válaszoljak a kérdésedre:
KÉRDÉSED:
Pszichológiai véleményre lenne szükségem, segítene valaki?
VÁLASZOM:
Menj el pszichológushoz és kérdezd meg tőle!
Szerintem ha szereted ezt a fiút akkor megér neked 3-5 ezer forintot a kapcsolatod hogy egy szakembert kérdezz meg aki érdemben hozzá tud szólni a témához mert itt mi nem tudunk neked így segíteni. Mindenkinek van véleménye de az közel sem egyezik a tényekkel mert nem értünk hozzá, ilyen egyszerű. De lehet a legjobb lenne ha a párodat vinnéd el egy az egyben egy ilyen foglalkozásra. Mert ott akkor nyíltan kiderül a keresztkérdésekből hogy a párod tudatalatt több mint valószínű egy alkoholista, erőszakos "verőlegény" lesz, vagy akár az is kiderülhet hogy egész egyszerüen annyira gyerek hogy lehet a haverok nyomják el ennyire hogy ilyeneket beszél.... itt ezt nem fogod megtudni csak szakembertől, azt a pár ezer forintot meg megéri a nyugalmad, nem?
Én beszélek agresszívan a gyerek kérdésről?
Kezdettől fogva nem tartottam normálisnak hogy valakinek ilyen gondolatai vannak, azt meg még inkább nem tartom annak,hogy valaki csatlakozva ehhez még azt mondja rá,hogy nekem is voltam ilyen gondolataim és ezért ő szerinte ez normális.
Innentől nem azt nézték igazam van-e, csak kötekedtek, mert még a kérdező is ki nyílvánította, hogy ez szerinte nem normális, így hát belém kötöttek egymást erősítve.
És ez a gondolatmenet a gyerekekről nem normális. És a kérdező partnere sem normális, ez igenis pszichológia probléma. És most majd erre írják, hogy nekik nincs pszich,. gondjuk.
Vagy tényleg ez normális hogy valakinek ilyen gondolatai vannak?mert akkor én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!