Pánikbeteg vagyok! Mit tegyek hogy elmúljon? Már nem bírom tovább! ( a többi lent )
Az egész úgy két hónapja kezdődhetett, rosszul lettem a suliban. Hányinger, remegés, szédülés, vert a víz, meg ilyenek. Akkor hazaküldtek. Párszor ez megismétlődött. Aztán kezdett egyre rosszabb lenni. ( vidékről járok be Pestre suliba.) Eleinte beértem a suliba és ott lettem rosszul, aztán már csak a metróig, Nyugatiig, vasútállomásig. Mostmár odáig fajult a dolog hogy otthonról el sem bírok menni. Amikor indulni kell és elkap a rosszullét szívem szerint bezárkóznák a szobámba. Elmentem orvoshoz, elküldött laborba, de az semmit nem mutatott. Szedtem valeriana relaxot de az sem segített. Decemberben csak egy napot voltam suliban. Azt mondták hogy valamitől félek, de nem tudom én se hogy mitől. A suliban mindenkivel kijövök, a tanárokkal is! Iskolát nem szeretnék váltani!!! Kérlek segítsetek!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!