Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok! Mit tegyek...

Pánikbeteg vagyok! Mit tegyek hogy elmúljon? Már nem bírom tovább! ( a többi lent )

Figyelt kérdés

Az egész úgy két hónapja kezdődhetett, rosszul lettem a suliban. Hányinger, remegés, szédülés, vert a víz, meg ilyenek. Akkor hazaküldtek. Párszor ez megismétlődött. Aztán kezdett egyre rosszabb lenni. ( vidékről járok be Pestre suliba.) Eleinte beértem a suliba és ott lettem rosszul, aztán már csak a metróig, Nyugatiig, vasútállomásig. Mostmár odáig fajult a dolog hogy otthonról el sem bírok menni. Amikor indulni kell és elkap a rosszullét szívem szerint bezárkóznák a szobámba. Elmentem orvoshoz, elküldött laborba, de az semmit nem mutatott. Szedtem valeriana relaxot de az sem segített. Decemberben csak egy napot voltam suliban. Azt mondták hogy valamitől félek, de nem tudom én se hogy mitől. A suliban mindenkivel kijövök, a tanárokkal is! Iskolát nem szeretnék váltani!!! Kérlek segítsetek!!!

15/L

2013. jan. 1. 19:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Hála istennek kigyógyultam minden orvos és ilyesmi nélkül! Rátaláltam egy gyógyszerre, ami nagyon sokat segített, a neve Sedatif PC. Homeopátiás azt hiszem vény nélküli szopogatós gyógyszer, a dobozban 6 szem volt ( mert Anyukám már korábban használta alvászavar ellen) abból 5 szemet vettem be és meggyógyultam! :) Csak ajánlani tudom! Mára már tünet mentes vagyok, és minden megy ugyanúgy tovább ahogy " régen" volt! :)
2013. ápr. 2. 15:01
 12/12 anonim válasza:
az igen :) gratulálok :)
2013. ápr. 2. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!