Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az menekülés, hogy kiütöttem...

Az menekülés, hogy kiütöttem magam nyugtatóval a családi "karácsonyi ünnepség" idejére?

Figyelt kérdés
Nagycsaládos, elég sokan voltunk, én meg nem bírom a tömeget
2012. dec. 25. 01:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mindenkinek "zöldet nyomok" (már ha számít) De azért nem kellene úgy elítélni, hogy semmit nem tudsz rólam, és arról, hogy mik történtek velem.

(Tudom, mindig vannak szörnyebb dolgok is,ezért nem is sopánkodok, csak próbálom a pszichológus által adott feladatot rendesen megcsinálni, és küzdeni azért, hogy javuljon a helyzetem, és csak erre szerettem volna választ kapni, amit feltettem. Köszönöm)

2012. dec. 25. 21:20
 12/13 anonim ***** válasza:
OFF - nem tudom kinek szólt ez az elítélés, én olyan vagyok hogy magamra vettem, ezért le szeretném írni, hogy semmilyen bántó, elítélő dolgot nem szándékoztam írni, mivel semmi hasonlót nem is gondolok!
2012. dec. 25. 21:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Én meg olyan vagyok, hogy hajlamos vagyok mindent támadásnak venni. De ha nem az volt, akkor elnézésedet kérem a félreértésért!
2012. dec. 25. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!