Menekülés az emlékek az elől. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egy ideje, kb. 1 éve tart nálam ez az "állapot", vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem. Próbálok minden szép és kevésbé szép emléket kitörölni magamból, a tárgyi "bizonyítékokat" pedig a legbiztosabb módszerrel megsemmisíteni - legyen az egy kép, levél, vagy ajándékba kapott tárgy. Ha egy mondatban szeretném összefoglalni, akkor azt mondanám: nem akarom, hogy nyoma legyen, hogy én valaha is éltem. Természetesen az egyre sűrűbben látott/tapasztalt depresszió, magányosság, célnélküliség, szürkeség az én életemre is rányomta a bélyegét. De ez, amit fentebb írtam, egyre bosszantóbb, kezdem azt hinni, hogy megőrülök. Mitől lehet ez?2012. márc. 17. 20:22
1/4 anonim válasza:
Talán van egy nagyon rossz gyermekkori emléked, én erre gyanakszom. (fontos: ÉN szerintem!)
2/4 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogyha esetleg van is olyan, arra pont nem emlékszem. Körülöttem élők sem. Úgy cakompakk szar az élet, de másnál is, mégsem válnak ilyenné túl sokan. Persze, tudom, embere válogatja...
2012. márc. 17. 20:34
3/4 anonim válasza:
Menj pszichológushoz, mert érzed, hogy valami baj van, de halvány fogalmad sincs arról, mi, és ezt ki kellene deríteni.
4/4 anonim válasza:
Hipnózissal fel lehet hozni tudatalatti dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!