Hogy hívják azt az állapotot, amikor dühroham kerülget múltbeli emlékek miatt, és ez a koncentrációmat is zavarja?
hangulatzavar talán.
nekem is vannak ilyen érzéseim,de ezen kívül még sajnos más is.
Szorongást? Azt nem mondanám. Inkább levertséget. És kontrollálnom kell magamat, hogy a belső ingerültség nehogy fizikai tettekhez vezessen (bár ettől megérzéseim szerint még messze vagyok). Jelenleg szabadságon vagyok, és az zavar, hogy nekem ilyenkor elvileg félre kellene tennem a hétköznapi gondokat, de mégis bekísértenek.
Jobb híján testmozgással próbálom orvosolni (mint feszültséglevezetés), és alkalmanként recept nélkül kapható nyugtatóval. Annyira (még) nyilván nem súlyos a helyzetem, csak nehogy az évek múltával a helyzet drasztikusan változzon. És a fentiekre az is rájön, hogy magányos vagyok (30/F).
A testmozgás a legjobb, ajánlok valamilyen küzdősportot vagy kondit,hogy testileg-lelkileg kifáraszd magad. Szerintem mindenképp le kell vezetned valamin a felgyülemlő feszültséget, utána már könnyebb felfogni úgy hogy a legtöbb főnök csak így tud elélvezni, a munkatársakat meg egyszerűen vissza kell oltani legjobb: dobáld meg őket műsz@rral,meg fognak lepődni, ha meg bejön a főnökön is ki lehet próbálni! Ajánlom az alábbi videót a figyelmedbe: [link]
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!