Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez dühroham volt? 2 éves múlott

Ez dühroham volt? 2 éves múlott

Figyelt kérdés

2 éves kisfiam a délutáni alvásból ébredt, jött ki a szobából egyszer csak nagy ordítás hiszti, csapkodott dobálta magát semmi nem volt jó ha megfogtam azért ha letettem azért, hisztizett ezerrel nem lehetett megnyugtatni, semmivel semmi nem érdekelte hideg vizzel mostam meg az arcát az sem segített még végül egy germicid kúpot kapott, (hallottam ebben van nyugtató), pár perc múlva lenyugodott megfürdettem és most olyan mint máskor.

ez mi volt?

orvoshoz vigyem?

2011. máj. 4. 19:39
 1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak rosszat álmodott?
2011. máj. 4. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy még picit álmos volt? Akkor az enyém ébredésnél sír, és földre rogy időnként. Ölbe veszem és visszamegyünk aludni együtt. Általában még ráhúz fél-egy órát.
2011. máj. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!