Miért ugranak be múltbeli események, emlékek egy egy pillanatra?
Figyelt kérdés
pár hete, pár napon belül többször is bevillantak múltbeli események egy egy pillanatai. majd tegnap, és ma is. nem feltétlenül rossz emlékek, de most nagyon rosszul esnek, magamba fordítanak mégjobban. mitől lehet? fura nagyon...2012. jan. 2. 23:36
1/4 anonim válasza:
ilyen a varázslatos emberi agy :)azért mert egy pillanatra bevillant, nem kell egésznap agyalni rajta...
2/4 anonim válasza:
Azért, mert ráér az agyad. Szórakozik, meg szórakoztatja magát. Ha nem éri elegendő új inger, előkapja a régebbieket. Rendezgeti, eldobja. Szal keres, kutat. Ez a dolga. Hogy folyton dolgozzon, és lesse a bajt. Ősi ösztön.
3/4 anonim válasza:
Nem mindig tudunk az adott feladatra koncentrálni, az agyunk néha teljesen magától régi emlékeket idéz fel, nekem is előfordul ez gyakran, de ha ilyen történik én néha egész nap eltudok rajta agyalni, persze nem folyamatosan, hanem időközönként.
4/4 anonim válasza:
Nekem olyan szokott lenni, hogy a mindennapokban csinálok valamit és egyszer csak beugrik ez ugyanígy már megtörtént egyszer! de csak egy pillanatra, utána már nem rémlik de szerintem ez tök mulatságos hogy még csak nem is tudom mi az ami beugrott :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!