Az emlékek mikor jönnek vissza emlékezet kiesés után?
Figyelt kérdés
Férjemet két napja ki akarták rabolni, de mikor nem sikerült, fejbevágta a rabló. A nevére se, a címére se emlékezett. Arra se, mit akart ott, ahol megtámadták. Szerencsére rám emlékezett, a gyorstárcsázóban vagyok, így fel tudott hívni, hogy menjek érte. Azóta hiába megyünk számára ismert helyekre, nem emlékszik semmire. Az elmúlt évekkel sincs nagyon tisztában...
Hogy segíthetnék neki? Jó lenne, ha visszatérnének az emlékei. Vagy semmi remény?
2011. dec. 14. 17:47
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de csak ránézett, és közölte: hányingere lesz, az normális - megvolt-, az emlékezete majd visszajön. Az orvosi lapra azt írta: később szövődmények lehetnek. Aggódom érte, mert tb-je nincs...
2011. dec. 14. 18:06
3/6 anonim válasza:
nem lehet pontosan megmondani, lehet még egy darabig ilyen, aztán visszatér az emlékezete, de lehet, hogy évekig is eltart, mert csak lassan jönnek vissza az emlékek.
4/6 anonim válasza:
Én márpedig kiverném a palávert egy neurológiai beutalóért.
Röntgen, bármi volt?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem volt, azért nem nézte meg, mert azt mondta az orvos: semmilyen vizsgálatot nem tud elvégezni, amihez gép kell, csak akkor, ha a többi beteggel végeztek. Azokkal, akiknek van tb-je.
2011. dec. 14. 18:21
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ha valakinek van TAJ száma, akkor onnan kezdve jogosult ellátásra. Az anyagi részét pedig majd rendezi az APEH-hel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!