Mitől függ az emlékezet?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és rengeteg emlékem van az óvodából, sőt még érzések is, ezekre is emlékszem. Az is meg van hogy gondolkodtam akkor, azonban ha hasonló korú embereket kérdezek az élményeikről, azt mondják már nem emlékeznek vagy csak 1-2 dologra. Ezt elképedve hallgatom, mert én meg tisztán emlékszek. 2 éves koromig tanyán éltem, és onnan is sok emlékem van. Volt aki nem akarta elhinni, és azt mondja csak azért rémlik, mert a család mesélt, de tudom hogy nem így van, mert szituációkra, tárgyakra emlékszem, meg hogy mikkel játszottam. Én eddig azt hittem, természetes dolog, hogy ezekre emlékszünk, és azt gondoltam hogy mások is, de mégsem. Miért lehet, hogy nekem nagyon sok minden megmaradt?
köszönöm a segítséget!
2010. márc. 19. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!