Ideges vagyok, szorongok, félek az emberek között. Mit tegyek?
Kérdező, akkor te pont olyan vagy mint én, ezeket a sorokat én is írhattam volna :( Annyi különbséggel, h én most vettem rá anyámat a pszichológusra. Hát, ez túl könnyen nem fog elmúlni, de hidd el, felnőtt korodban, mikor felnőtt emberek között élsz majd, nem pedig a bugris-proli tizenévesek között, nem lesz olyan vészes. Én is fontolgattam az öngyilkosságot, de arra gondoltam, h akkor a szüleim is szinte belehalnának a lelki fájdalomba + ha tényleg igaz amit a Bibliában írnak, akkor a pokolra kerülök. Ráadásul miért én haljak meg azért, mert az osztálytársaim mind idióta intoleráns f@szfejek. Szóval pontosan tudom, hogy mit érzel.
13:22 - szerencsére az átlagember nem tudja, h milyen, mikor mész a utcán és azt hiszed, h minden ember téged figyel, röhög rajtad, etc...
Amúgy milyen nyugtatótablettákat szedsz ? Akár priviben is megírhatod!
16/F
Szia!
En is pont ilyen vagyok. Engem is allandoan szekaltak altalanosban, es a csaladom sem segitett sokat a beszolasaikkal. 0 az onbizalmam, nem jarok el sehova, nincsenek barataim. Akik voltak mar nem keresnek, mert rajottek, hogy nem tul izgalmas velem lenni. En meg akkor is ideges vagyok, mikor valakivel msn-en beszelgetek. Felek az emberektol, es nem bizok meg senkiben. Nalam ez az egesz odaig fajult, hogy sokaig iskolaba sem mertem elmenni, es anyamnak azt hazudtam, hogy faj a fejem, es voltunk MRI-n is, pedig semmi bajom. eleg szomoru. gyulolom magamat emiatt, meg meg sok mas miatt is.
En sem beszelek ezekrol a senkivel. Egyetlen egyszer beszeltem errol valakivel, de nem ertett meg. meg sem probalt. annyit mondott, hogy majd o segit (2000 km-rol!)
de csak elkezdett szidni, es elegge osszetort.
Nalam meg annyi rosszabitja a helyzetet, hogy nalam az idegesseg eros izzadasban nyilvanul meg, szoval igy meginkabb nem akarok sehova sem menni. Gondolkoztam mar a pszichologuson is, de en sem szeretnem ha a csaladom tudna. Ugyhogy teljes mertekben megertelek.
Sajnos tanacsot nem tudok adni, mivel en sem tudom hogy mit tegyek, de remelem hogy sikerul ''kimasznod'' ebbol, es szurkolok neked! :D
U.i.: az ongyilkossag nem old meg semmit, es onzo dolog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!