Depressziós vagyok és lehangolt, és mindig szorongok emberek között, nem merem kimondani amit gondolok. Milyen antidepresszáns vált be nektek hasonló tünetekre?
Most depressziós vagy, vagy pedig szorongasz? A kettő nem ugyanaz. Időnként vannak persze kevert formái.
Egyébként mindennemű gyógyszeres kezelést a pszichiáter szakorvos irányít és felügyel. Nem gondolod, hogy itt az internetes portálon bárki felelősséggel fog neked gyógyszert javasolni, mikor azt sem tudja ki vagy, mi vagy, mi a konkrét problémád, mik az előzményei stb. Komolyan nem is értem a kérdést, ne haragudj!
Arról nem is beszélve, hogy az alapján, amit leírtál nem lesz elég a gyógyszeres kezelés, hanem pszichoterápia is kell.
Nem vártam senkitől, hogy felelőséggel javasoljon nekem gyógyszert..sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, de a kérdés arra vonatkozik, hogy kinek mi vált be erre, akinek esetleg vannak/voltak hasonló problémái. Természetesen az orvosomra fogom bízni, hogy mit szedek, csak kíváncsi lettem volna mások tapasztalataira is.
A szorongás és a depresszió szinte mindig együtt járnak (szerintem), mert akinek hosszú távon szorongásai vannak, az elöbb-utóbb depressziós lesz.
Nem kell mindjárt felháborodni egy ilyen kérdésen szerintem..
Minden antidepresszánsnak hasonlóak a mellékhatásai: elhízás és/vagy potencia zavar.
Emellett az orvos egyénre szabottan szokta felírni, miután feltérképezte a problémát. A szorongás és a depi nem jár mindig együtt, a biokémiája is más.
A pszichoterápiát mindenképpen érdemes megfontolni, enélkül nem lesz teljes a javulás. Azért is estél vissza.
Nekem is hasonló problémáim vannak, Velaxint szedek. Nagyon jó, mellékhatás nélkül! 5-6 éve szedem, azóta sokkal jobban vagyok!
Nekem is sokadszorra sikerült csak eltalálni, sokfélét felírt a doki,mire megtaláltam a legjobbat!
Próbálkozz, nem szabad visszariadni!!! Ritka, hogy egy gyógyszer teljesen tökéletes, mellékhatás nélkül!
Kitartás, ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!