Szociális fóbiám van. Holnap ismeretlen helyre, ismeretlen emberek közé kell menjek. Nagyon szorongok. Mit tanácsoltok?
Maradj csöndes, majd egy váratlan pillanatban tépd le a ruháidat, kezdj el üvölteni és erőszakolj meg minden nőt 50 méteres körzetben.
A fóbiákra a legjobb gyógymód, ha szembenézel velük ;)
szociális fóbiás vagyok
Komolyan mondom tapasztalat: nézz szembe vele, kurv@ nehéz, nagyon angyon de így tudsz csak előrébb jutni. Én is ezt csináltam, hát mit ne mondjak, nagyon nagyon rossz volt, de utána már megszoktam, és mostmár kezdek belőle kijönni, de nagyon nehéz tudom, d emuszáj megtenni, mert az emberek átgázolnak, átlépnek rajtad, ha látják hogy milyen avgy (mert aki ezt nem éli át, fogalma sincs róla milyne nehéz, milyen rossz)
amúgy meg valeriána, sedatív pc, gyógynövényes, valamelyest hatnak, de igazából csak te tudsz hatni magadon, és pedig úgy h megmutatoad magadnak h igenis képes vagy rá, és le tudod győzni. Nincs mitől félni!! Nagy sok szerencsét és erőt kívánok, hogy végre szorongásmentesebben éljél!
Nagyon jó technika a tudatos figyelemelterelés módszere. Ha ott vagy már a tömegben, fókuszáld a figyelmed egy tetszőleges külső dologra. Pl. hány ember hord fehér zokni. Ezt kezd el számolgatni. Vagy pl. hány nőn van táska. Ezt tudatosan csináld, nagyon gyorsan enyhíti a szorongást.
A jövőben pszichoterápiát javasolnék, ahol ennek a fóbiának az okaival is foglalkoznátok és még megtanulnál egy pár nagyon hatékony módszert ennek csökkentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!