Pffff... hat szerintem probald atgondolni, hogy mi ez az egész, amit te csinalsz, és ra fogsz jonni, hogy nagy hulyeseg, mert nem fogod tudni magadnak megindokolni a hozzaallasodat. Probalj kicsit valtoztatni ÖNMAGADON. Az emberek csodalatosak! Még a legmarhabb is érdekes, mert tole latod joembernek a masikat. Kivancsisaggal probalj kozeledni mindenhez, hogy milyen jo, hogy megismerhetsz uj helyeket, embereket. S értékeld át a felelmed okát, ami nincs is. A félelem azt jelenti, hogy valaminek a felét ismered. Fél elem. Ismerd meg, s elmulik.
2010. szept. 2. 15:05
12/17 anonim válasza:
nehéz! azokkal ne törődj, akik ezt nem élték meg! nem tudják, miről van szó! mondd egy féllábúnak: dobd el a mankót, és fuss! én se tudom, mit csináljak! próbálkozom táltoshoz fordulni. de vissza a konkrét esetre, ha már el kell menni, egy feles, kettő, néhány rivi, esetleg ezek kombinációja... veledérzek! rbaby
2010. szept. 2. 23:36
13/17 anonim válasza:
Rivi, meg alkoholt talán ne kombináljuk, mert barátosnénk szoc fóbiája a végén még annyira enyhül, hogy feldobja a papucsot!
2010. szept. 2. 23:43
14/17 anonim válasza:
tegnap 23:43-nak:
bocs, igazad van, úgy értettem,hogy egyéni ingerküszöbig!
említett "gyógyszer" u.is szorongás-, gátlásoldó, az alkohol szintén. A kettő együtt bizonyos mérték után valóban átcsaphat az ellenkező végletbe; teljes gátlástalanság! rbaby
2010. szept. 3. 10:18
15/17 anonim válasza:
Az alkoholt nem javaslom, mert konnyen alkoholizmusba tud torkollni az ilyen esetekben, ha rajossz, hogy old valamilyen szinten... Amugy a mankós bacsihoz nem hasonlitottam volna az esetet... Ja, ne hallgass azokra, akik megoldottak, v nincs ez a problémajuk... olyan, mintha probalnal uszni tanulni, s elmondanank neked, hogy teee, a viz fenntart! Erre jonne egy, amelyik nem tud uszni, s azt mondaná, hogy ne hallgass azokra, akik tudnak uszni, én nem tudok, higgy nekem, én elsulyedek...
Amugy mar irtam tanacsot, csak kellett reagaljak a pesszimistajara..
2010. szept. 3. 10:22
16/17 anonim válasza:
Persze, igaz is... ne hallgass arra, akinek mar sikerult, hallgass arra, kinek még nem... milyen szoveg, ezért vagy ott, ahol vagy, kedves 23:36. Nem akarlak még pesszimistabba tenni, de ha igy folytatod, nem is fogsz kivanszorogni ebbol.
2010. szept. 3. 10:30
17/17 anonim válasza:
Figyelj, a dolgok úgyis lesznek valahogy..akárhogy..tök felesleges izgulni, 1x úgyis bekövetkezik, akkor meg mit kell izgulni? régen én is ilyen voltam, de rájöttem, hogy nem érdemes mindne szaron szorongani..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!