Mit tanácsoltok, milyen lépésekkel tudnék kilábalni ebből a helyzetből? Úgy érzem, ördögi kör ez.
Heti három napot dolgozom, majd négyet itthon vagyok.
A munkanapjaimon reggel 7.00 után kelek, mindig utolsónak esek be a munkahelyemre.
Dolgozom 14:00 óráig, ebben az időszakban nincs is problémám, mert "nyomás alatt" ha másért nem, kötelességből, ill. h ne rúgjanak ki, elvégzem a munkámat, panasz nincs rám. Ezeken a napokon emberek között vagyok, ill. ritkán eljárok szórakozni is, de nagyon ritkán, többet nem is igénylek.
Viszont amint hazaérek, mint akit kicseréltek: leülök a net elé, és gépezek, néha órákig. Utána kapkodva elkészülök másnapra, majd visszaülök a net elé, vagy alszom.
Amikor pedig nem dolgozom (4 nap egy héten), akkor esténként éjjel 1.00-nél hamarabb nem megyek aludni, általában netezek, vagy néha-néha TV-t nézek. Majd másnap dél körül kelek, van, amikor csak este eszem ilyen napon, szóval ezt is hanyagolom, ha úgy van. Majd ismét vagy netezek, vagy TV-zek, vagy bulvár újságokat olvasok (ez a legritkább). Ha nem ezeket csinálom, akkor alszom.
Közben meg a lakás azon része, ami az én területem (nem egyedül lakom egy lakásban) olyan, mint egy malac ól. Arra sem emlékszem, mikor porszívóztam, ill. ha a szekrényajtókat kinyitom, vigyázni kell, nehogy kiboruljon a szekrény tartalma a rendetlenség miatt.
Továbbá azokon a napokon, amikor itthon vagyok az alvás ideje is eltolódik (teljesen rendszertelen), továbbá azokon a napokon nem is nagyon fürdök, csak mosakszom, és amikor másnap munkába megyek, akkor van fürdés. A rendszertelen alvás miatt az étkezés is rendszertelen.
Végül mindezek után oda jutottam, hogy már a munkahelyemről is sokszor késem,stb.
Hogyan kezdjek neki a változtatásnak? Milyen lépéseket tehetek? Már igazából magam alatt is vagyok ez miatt. De nem látom a kiutat ebből az ördögi körből. Hogyan törhetnék ki belőle?
Kérlek, adjatok használható, gyakorlatias tanácsot!
25/L
Én is pont így élek. Csak én 65 éves nyugdíjas férfi vagyok, és a feleségem tartja a rendet. Sokszor 3 ig netezek, csetelek, nem csinálok rendet, stb.
Ha rajtam múlna, megennének a pókok.
De én nem is szeretnék változtatni rajta.
sportolj/ szerezz olyan munkát amivel többet tudsz dolgozni/ köttesd ki a netet/ szerezz egy csajt/ többet járj szórakozni/ kezdj el zenélni
nah tessék lehet válogatni:D
Túl sok szabadidőd van, keres egy mellék állást vagy egy 8 órás melót, igy akkar éhen is halhatsz.
Meló után meny el egy kollégával kajálni, híd el a barátaidat mozizni.....
Igy tényleg elöbb utobb utcára kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!