Más is fél a lepkéktől, vagy csak én?
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 20:47
1/15 anonim válasza:
Rettegek tőlük. Annál jobban csak a sündisznóktól félek.
3/15 anonim válasza:
Lepkéktől?:O A legszebb élőlények. :) Én a békáktól félek nagyon-nagyon. :D
5/15 anonim válasza:
Én minden állattól félek, aminek kevesebb lába van mint 2, és több, mint 4.... :D
Azonkívül félek még a krokiktól, a maciktól, a nagycicáktól...
6/15 anonim válasza:
Hát én eddig nem féltem tőlük, de most, hogy így mondod! Ijesztő kis bestiák a borotvaéles lábukkal meg vérben forgó szemükkel.XD
7/15 anonim válasza:
Huha én is rettegek a rózsaszín meg piros meg mit tuom én én milyen szíű lepkéktől:D Félek nehogy megharapjanak azzal a nagy hegyes fogukkal.:D:D Jah hogy nincs is olyan foguk?:D Nem baj beképzelem magamnak aztán elkezdek félni tőlük:D:D:D Meg félke hogy rámászik azt megcsíp és megmar aztán mehetek a kórházba.:D:D:D Ha pókóktól félnél kedves kérdező akkor talán megérteném de lepkéktől.:D:D:D
8/15 A kérdező kommentje:
A pókoktól is félek, meg a békáktól. Tudom, hogy valakinek vicces, de ahogy felém repülnek ijesztőek.
2012. dec. 23. 22:13
9/15 anonim válasza:
Én is tartok tőlük. Nem kifejezetten félelem, inkább undor. Távolról jó nézni, de attól viszont félek, hogy rámszáll vagy hozzámér vagy a hajamba gabalyodik vagy ilyesmi.
10/15 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is iszonyodom tőlük. Minden ízeltlábút utálok, de a lepkék a legrosszabbak. Ha szóba kerül, mindenki hülyének néz, és nagyon nem szeretem, ha viccet csinálnak belőle, én sem nevetem ki azt, aki például az egerektől fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!