Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mazoista lennék?

Mazoista lennék?

Figyelt kérdés
Lényegében ,csak lelkileg bántom magam pl:Nagyon szeretem ,ha szerelemes vagyok,és fáj ,hogy nem lehet az ember az enyém ,nem azért mert ronda vagyok ,szeretem azt a szerelmi bánatot.Meg úgy érzem ,hogy saját magam ellensége vagyok ,folyton csak hibáztatom magam ,ami elindít nálam egy domino hatást ami teljesen mély depresszióba dob ,és onnan nehéz kimásznom.Meg nem is tartom magam szerencsétlenek a környező emberek visszajelzése szerint ,sokszor kapom,az ügyes,és szerintük sokszor felül múlom magam ,de nem igazán hiszem el ,és inkább gyötröm magam ,azzal ,hogy egy sikertelen b*lfasz vagyok,és jó lenne már eltünni erről a világról.
2012. dec. 23. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon törődéshiányos vagy?
2012. dec. 23. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen!
2012. dec. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!