Bipoláris lennék?
Oké, köszi aranyos vagy a linkekkel, ezeket énis megtaláltam, ezt értem én amit oda leírtak, csak azt nem, ha nem vállaltam volna gyógyszeres kezelést, hanem csak eljárok mondjuk pszichológushoz beszélgetni, nem hiszem hogy ilyen mániás tüneteim lettek volna, meg valahol még régebben olvastam azt is, hogy a rexetin is produkálhat mániás tüneteket egyeseknél, de laikusként azt gondolom, hogy maga a bipoláris betegség hamarabb létezett, mint az antidepresszánsok, és akkoriban is tudták diagnosztizálni, most ha meg valaki így reagál a rexetinre akkor azért bipoláris???
Na mindegy
A leírtak alapján, nem tartom valószínűnek, hogy az vagy. Nekem egy közeli hozzátartozóm él ezzel a "betegséggel" Nem szed rá gyógyszereket. Néha azonban nehéz vele az élet... Gyógyszerek nélkül kellene, hogy jelentkeznek a tünetek. Úgy tudom, hogy pont arra szolgálnak, hogy kiegyenlítsék a mániás fázisokat.
Szerintem a gyógyszer nem volt megfelelő, amit adtak. Ez elég gyakran előfordul a pszichiátereknél. Mindenki másképp reagál a gyógyszerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!