Ez lehet alkoholizmus?
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te.Nagyon jó állásom van,jó családom,majdnem minden oké az életemben.Csak az a rohadt alkohol ne lenne.Minden nap innom kell,és nem keveset.Egy jó időre le tudtam állni az ivással,megint elkezdtem sportolni.De egy idő után elfogyott az erőm.Nincs ami ösztönözzön.Nálam az is nagy probléma,hogy falun élek és ugye itt azért a napi ritmushoz tartozik a fröccs és a pálinka.És ez elég nagy kísértés.
Szerintem mint minden,az alkoholról való lemondás is fejben dől el.Borzasztóan nagy akarat,elszántság és kitartás kell hozzá.Én 27 évesen eljutottam arra a pontra,hogy ha most nem változtatok az életemen,akkor soha sem fogok.Ez egy hosszú folyamat lesz azt tudom.De eljött az a pillanat az életemben amikor döntenem kell: alkoholizmus vagy normális élet!
Ha gondolod privátban is beszélhetünk,hátha tudunk egymásnak segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!