Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet normális életet...

Hogy lehet normális életet élni ha az ember csúnya?

Figyelt kérdés
Nagyon megnehezitette az eddigi életemet az hogy csúnya vagyok, szarul érzem magam a bőrömben és minden nap egy igazi kihivás. Idegileg sokszor nagyon kivagyok. Idegesít hogy néznek az emberek, hogy nem lehet párkapcsolatom, hogy magányvan éltek és az is vár rám továbbra is. Van értelme ilyen körülmények között élni? Hogy lehet elviselhetőbbé tenni az életet? 25 / f
2012. dec. 18. 17:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
menjünk át privibe :)
2012. dec. 18. 18:20
 12/32 anonim ***** válasza:

Pont ugy mint a szépeknek,ilyen egyszerű ez .

Mindenkinek megvan a párja ,csak meg kell keresni .

Idő kérdése csak .

2012. dec. 18. 18:26
 13/32 A kérdező kommentje:
basz,ki, akkor csúnyát kell felszednem?
2012. dec. 18. 18:28
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezek után sokan fognak együttérezni veled.:D
2012. dec. 18. 19:05
 15/32 A kérdező kommentje:
De nem értem, ja én csúnya vagyok akkor muszáj hasonló kategóriájú nöm legyen?
2012. dec. 18. 19:16
 16/32 anonim ***** válasza:
Muszáj ßaszki. Neked karakteres arcod van, nem csúnya, de ha elmész mondjuk boxolni, akkor eleve helyzeti előnyben vagy, mert csak javíthatnak rajtad :P és a csajok is felnéznek a harci sérüléseidre, neked meg lesz önbizalmad.
2012. dec. 18. 20:18
 17/32 A kérdező kommentje:

Karakteres :)))

Ezzel kapcsolatban: ez kb olyan amikor annyit iszol hogy a csunya nőt érdekes arcunak látod.

Meg a box :)))

Ütős hozzászólás megy a like!

2012. dec. 18. 20:30
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát mit ne mondjak, nyilván sikergyanúsabb, ha nem a top modellek között válogatsz, miután ennyire nem vagy elégedett magaddal. De csak azért ne vadássz megítélésed szerint is csúnya lányt, mert az talán nem küld el a búsba. Amúgy meg azért több dolgom múlik egy párkapcsolat kialakulása, mint hogy ki hogy néz ki.. persze, ne legyél taszító, ápolatlan, de azért ezeken könnyű lendíteni.
2012. dec. 18. 20:43
 19/32 anonim ***** válasza:
És arra még nem is gondoltál, hogy ha te is piás vagy és a "csúnya nő" is, akkor az egyenesen nirvana?
2012. dec. 18. 21:00
 20/32 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Piás mindig nem lehet az ember, ezért előbb utóbb ugyis rájönnék hogy a csaj akivel együtt hálok igazából egy bányarém. Szóval ez sem megoldás.

Az önbizalmamon kellene dolgozzak, valahogy el kellene higgyem hogy filmsztár vagyok, jó pasi és minden csaj velem akar kefélni. De hogy lehet ilyesmit bemagyarázni egy alapjaiban megkergült agynak?

2012. dec. 19. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!