Egy férfit megbánthat úgy egy nő (visszautasitott lánykérés), hogy utána a többi nőt csak "használja"és nem veszi komolyan?
Lehet olyan, de neki se jó.
Sérülés ez de a sérülékenység maga is nagy eséllyel a sérült hibája !
Ha valaki szilárd értékrend birtokában tisztában van értékeivel - önértékelése kevéssé függ 1 személytől, mégha abba szerelmes is.
Sérülékenysége - önzése következménye - nem tudja / akarja elfogadni, hogy nem (ő) kell.
pedig ez esetben csak saját magának szereti azt aki elutasítja - ettől pedig megérdemelten szenved.
Vannak gyengeségek/gyarlóságok, amik az embert megölni akarják, hogy ne sikerüljön nekik: meg kell ölni őket.
Ha megölöm az önzésemet - képes leszek később mást szeretni. Ha életben hagyom - megöli a szeretetre való képességemet.
Mitől vagyok gyenge ? A szeretetemtől vagy az önzésemtől ?
Ha megölöm a szeretetemet - nem tudnak fájni nekem - és használom a lányokat.
Ha megölöm az önzésemet nem sérülhet a szeretetem halálra.
Ha valaki fejébe venné, hogy gyógyír akarna lenni ilyen sérülésre - ne számítson rá hogy könnyű dolga lesz - mélyebbre kell hatnia mint az elsőre tűnik.
Se biztos recept se eredmény nem biztos.
Hiúságainkból, önzéseinkből nehéz a gyógyulás - és jól is álcázzák magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!