Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap este suttogást hallotta...

Tegnap este suttogást hallottam elalvás előtt. Egy kérdést hallottam (de nem értettem tisztán olyasmi hogy mit csinálok most), utána pedig a nevemet hallottam. Skizofrén leszek?

Figyelt kérdés
Elég zűrös most az életem,teljes a bizonytalanság és gyomoridegem van 3 hete. Félek hogy skizofrén vagyok :(
2012. nov. 4. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, akkor nem gondolkodnál rajta.
2012. nov. 4. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért ne ijedj meg nagyon. Figyeld magad és próbálj meditálni. Kíméld a gyomrodat, mert a gyomorideg csak egy figyelmeztetés. Később nagyobb baj is lehet belőle. Gondold át a problémáidat és kérj segítséget, ha nem boldogulsz velük, de ne stresszeld magad. Azzal nem oldod meg őket.
2012. nov. 4. 19:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Jártam pszihológushoz,de nem tudott segíteni 3 hónap alatt semmi sem javult ,ezért már nem járok.Próbáltam relaxálni is de azt mondta az orvos hogy felesleges,sőt lehet hogy ront az állapotomon.
2012. nov. 4. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

AZ álom és az ébrenlét határán nagyobb eséllyel jelennek meg hallucinációk.

Ha sok a probléma az is ronthatja, ha például nem tudsz rendesen elaludni.

Ha nem rendszeres, ha nem észleled napközben is, ha nincsenek pszichotikus tüneteid (paranoia, téveszmék), akkor nem kell aggódnod semmiért.

Nyilván jót tenne, ha a problémáidat meg tudnád oldani.

2012. nov. 4. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy egyszer 3 nap, illetve 2 éjszaka alatt kb 4 órát aludtam (vagy 10 perc, nem emlékszem :D) ésmind2 éjszaka eléggé beb*sztam, hazaérve lefeküdtem aludni, (nem tudtam) és tök hangosan hallottam a hangokat előző napokról, meg minden, teljesen más hangja volt a családnak is :D vicces volt. Szédülök az ágyban, egyszercsak hallom hogy valaki mondja a nevemet pedig nem.

Szóval elég ehhez ha csak fáradt vagy, vagy részeg. Vagy mind kettő :D

2012. nov. 5. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
mi az h skizofrén??
2013. jún. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!